top of page

Retourneren

Afzien van je aankoop
Je hebt als consument het recht om ons mee te delen dat je afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 30 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering. De goederen dienen hierbij in oorspronkelijke staat te zijn.

Indien je je op deze mogelijkheid wil beroepen, stuur je eerst een mail naar info@2koselig.com en verzend je de goederen op eigen risico en kosten terug naar:

2Koselig
Keiberg 14 

9450 Haaltert


Van zodra wij de goederen ontvangen hebben, in originele en onbeschadigde staat, wordt het bedrag teruggestort.

Garantie
Als zich een probleem voordoet met een artikel dat u aankocht bij 2Koselig en u kunt aantonen dat het buiten uw schuld om gebeurd is, dan heeft u een garantie van één maand na ontvangst. Wij bezorgen u dan gratis hetzelfde artikel binnen de 30 dagen, indien de voorraad strekt. Zoniet, mag u een ander artikel van dezelfde verkoopwaarde kiezen. Contacteer ons via info@2koselig.com

Er is geen garantie op het verkleuren van metalen onderdelen. Deze verkleuring is natuurlijk. Vuurkorven en tuinhaarden met een 'roest-look' zijn bij aankoop nog niet volledig 'roest'. Deze vallen niet onder garantie en worden ook niet teruggenomen bij klachten. Dit product dient te verkleuren door invloed van de natuur.

Retourneren: Winkelbeleid
bottom of page