top of page

Algemene voorwaarden

Informatie die je nodig hebt

De verkoper
De webwinkel 2Koselig (BE0687.832.542) is gevestigd te België, te 9450 Haaltert, keiberg 14
Telefoonnummer: +32 472017522, e-mail: info@2koselig.com

Toepassing
Door het plaatsen van een online bestelling gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden.

Prijzen
De prijzen vermeld op de website zijn in euro`s, exclusief verzendingskosten. Ze zijn geldig op de dag wanneer ze op onze website worden aangeboden en op de dag dat de bestelling geplaatst wordt. Alle prijzen gelden per stuk tenzij anders aangegeven. 2koselig kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bvb als gevolg van kennelijke invoer-, zet-, of drukfouten.
De verzendingskosten worden berekend op basis van de tarieven van de Post. Als je in België woont, wordt je pakket verzonden per doos tegen een prijs van 6.5 euro. Je kan er ook voor kiezen je bestelling af te halen in Wijnhandel Jolie Oudenaardsesteenweg 701 9420 Erpe-Mere. Je betaalt dan geen verzendingskosten. Dit is uiteraard enkel mogelijk tijdens de openingsuren van wijnhandel Jolie (zie www.jolievof.be) Verzending naar Nederland is €8.9. Voor andere landen zie voorwaarden bij 'Betalen en verzenden'.

Bestelling
Na het plaatsen van een bestelling, ontvang je een bevestigingsmail met daarin de bevestiging van je bestelling en de totale kostprijs.
Mocht er een foutje geslopen zijn in het voorraadsysteem, en het gekozen artikel is niet meer beschikbaar, krijg je daar binnen de 2 werkdagen bericht van.

Betaling
2Koselig werkt met vooraf overschrijven van het correcte aankoopbedrag. Indien de betaling niet voldaan is wordt uw pakket niet verzonden.

Levering
2Koselig probeert een zo snel mogelijke levering te verzekeren. In het punt hieronder (Leveringstermijn) trachten we een indicatie te geven van onze levertermijnen. Deze termijnen zijn echter indicatief en worden louter als aanwijzing gegeven. 2Koselig kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor vertragingen die worden opgelopen, buiten onze wil om.
De Koper bezorgt aan 2Koselig het leveringsadres. Indien dit adres foutief blijkt te zijn, valt dit onder de verantwoordelijkheid van de Koper en kunnen er extra kosten worden aangerekend. Onze verzendingen in België worden afgehandeld met GLS. Voor Nederland werken wij samen met Bpost. 


Leveringstermijn
Voor België: zodra we jouw betaling hebben ontvangen, wordt jouw pakje verzendklaar gemaakt. Binnen de 4 werkdagen na ontvangst van jouw betaling versturen we je pakje. 
2Koselig kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vertragingen opgelopen bij de verzending door Bpost en GLS. Overeenkomstig de wet “kopen op afstand” bedraagt de maximale levertijd dertig dagen, tenzij anders overeengekomen. Indien deze leveringsperiode niet haalbaar is, dient 2koselig de Koper hiervan tijdig te verwittigen en heeft de Koper het recht de bestelling te annuleren, zonder bijkomende kosten. Eventueel reeds betaalde bedragen worden in dat geval binnen de dertig dagen terugbetaald.


Garantie
Als zich een probleem voordoet met een artikel dat u aankocht bij 2Koselig en u kunt aantonen dat het buiten uw schuld om gebeurd is, dan heeft u een garantie van één maand na ontvangst. Wij bezorgen u dan gratis hetzelfde artikel binnen de 30 dagen, indien de voorraad strekt. Zoniet, mag u een ander artikel van dezelfde verkoopwaarde kiezen.


Afzien van je aankoop
Je hebt als consument het recht om ons mee te delen dat je afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering. De goederen dienen hierbij in oorspronkelijke staat te zijn. Indien je je op deze mogelijkheid wil beroepen, stuur je eerst een mail naar info@2koselig.com en verzend je de goederen op eigen risico en kosten terug naar:
2Koselig
Keiberg 14
9450 Haaltert
Van zodra wij de goederen ontvangen hebben, in originele en onbeschadigde staat, wordt het bedrag teruggestort.

Diversen
Door te bestellen verklaart u ouder te zijn dan 18 jaar.
Bestellen bij 2koselig vereist dat je ons je klantgegevens bezorgt. 2Koselig gebruikt deze gegevens voor de administratie van je bestelling, het beheer van bestellingen, leveringen en facturen, het opvolgen van betalingen. Je gegevens worden niet doorgegeven, verhuurd of verkocht aan derden. Je hebt als Koper steeds recht op inzage en verbetering van deze gegevens. Op verzoek info@2koselig.com zal 2koselig je gegevens uit onze database verwijderen. Indien je vragen hebt over deze privacy statement, kan je ons gerust contacteren.

Algemene voorwaarden: Winkelbeleid
bottom of page